Pretvaramo ideje u stvarnost.

usluge

WEB DESIGN
VIŠE OD DOBROG IZGLEDA
Vjerujemo da je dobar design više od dobrog izgleda - dobar design je jasan, pregledan i uporabljiv.
Prevodimo vaše želje, potrebe i poruke u vizualno atraktivne oblike, uvijek imajući na umu uporabljivost i intuitivnost korisničkog iskustva.

IZRADA WEB STRANICA
UZ WEB STRANICE KREIRAMO I VAŠ USPJEH!
Izrađujemo uporabljive, brze, pregledne i korisne web stranice. U procesu izrade web stranice poštujemo sve važeće standarde kao i preporuke za dizajn, te uvijek idemo u korak s novim tehnologijama. Pri izradi vodimo računa o optimizaciji stranica, kako bi imale što bolju poziciju na tražilicama.

CMS SUSTAV
JEDNOSTAVNO UPRAVLJAJTE SADRŽAJEM
CMS (Content Managment System) je sustav upravljanja sadržajem. Spring CMS služi za dodavanje i mijenjanje sadržaja na vašim stranicama: tekstova, fotografija, video materijala. Ovaj sustav razvijen je od početka, te ima brojne mogućnosti proširenja i prilagodbe vašim potrebama. Sustavu pristupate putem web preglednika i nije potrebna instalacija na vaše računalo.

IZRADA MOBILNIH STRANICA
NE MOŽETE BITI UVIJEK I SVUDA? VAŠA WEB STRANICA MOŽE!
Izrada mobilne verzije web stranice podrazumijeva prilagođeni dizajn kako bi se ispravno prikazala na različitim uređajima, s različitim rezolucijama ekrana; kao i prilagođeni prikaz sadržaja vodeći računa o količini prenesenih podataka. Sustav web poslužitelja automatski prepoznaje pristupa li se stranici putem mobilnog uređaja ili stolnog računala te se korisniku prikazuje odgovarajući sadržaj.

WEB SHOP
VAŠA TRGOVINA NA NAJBOLJOJ LOKACIJI - INTERNETU.
Razvili smo vlastita rješenja za internet prodaju, katalog proizvoda, košaricu, online plaćanje, sustav rezervacija za događaje, turistički smještaj te rješenja za online narudžbe. Izrađujemo web trgovine tako da budu potpuno prilagođene vašim potrebama, uz poseban naglasak na jednostavnost uporabe.

INTERNET MARKETING
OGLAŠAVANJE NA INTERNETU
Oglašavamo Vas na tražilici Google i na stranicama društvenih mreža. Prilagođavamo postavke oglašavanja tako da se oglas prikazuje zainteresiranim posjetiteljima i ciljanim skupinama.
SPRING MEDIA članica je GOOGLE ENGAGE programa za agencije.